Tienaa Blogillasi -kurssi

Tienaa Blogillasi -kurssi

Bloggaajat.comin Tienaa Blogillasi -kurssi on ilmainen seitsemän päivää kestävä sähköpostitse lähetettävä artikkelikokoelma, jossa on kullekin päivälle yksi ammattimaiseen bloggaamiseen olennaisesti liittyvä aihe.

Liittyäksesi kurssille sinun tulee ainoastaan kirjoittaa sähköpostiosoitteesi lomakkeeseen, jonka jälkeen saat vahvistusviestin ja sen jälkeen heti kurssin ensimmäisen artikkelin. Loput artikkelit tulevat päivän välein, yksi kerrallaan seitsemän päivän ajan.

Kurssin artikkelit käsittelevät mm. seuraavia aihepiirejä:

- Ammattimaiseen bloggaamiseen vaadittavat luonteenpiirteet
- Vahvan yhteisön luomisen merkitys blogin menestymiselle
- Blogin visuaalinen ilme ja layout
- E-mail -listan keräämisen tärkeys
- Parhaat ilmaiset markkinointikeinot
- Tuotteiden markkinointi blogin avulla
- Yleisimmät sudenkuopat, joihin suuri osa bloggaajista kompastuu

Jos olet kiinnostunut ammattimaisemmasta bloggaamisesta ja lisätulojen hankkimisesta oman blogisi avulla, niin kannattaa ehdottomasti lukea kurssin artikkelit läpi ajatuksen kanssa. Toivon ja uskon vilpittömästi, että niistä on sinulle hyötyä blogisi kehittämisessä.

Liityt samalla myös Bloggaajat.comin postituslistalle, mutta tarkoituksena on lähettää listalla oleville jäsenille sähköpostia ainoastaan silloin, kun on tarjolla jotain jäseniä aidosti hyödyttävää materiaalia. Spämmiä vihaan yhtä paljon kuin sinäkin, joten sitä ei kannata pelätä, eikä sähköpostiosoitettasi luovuteta missään tapauksessa kolmansille osapuolille. Listalta voit myös poistua helposti jokaisen sähköpostin lopussa olevasta linkistä, jos et olekaan täysin tyytyväinen saamaasi sisältöön.

Aloita kurssi samantien kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi seuraavaan lomakkeeseen: