Nikotiininuuskaa voi tilata myös osamaksulla

by admin on 17/02/2011 · 0 comments

Eräs suosituimmista ilmiöistä tällä hetkellä on nikotiinipussit. Kyseessä on tupakoinnin lopettamiseenkin hyvin sopiva tuote, jossa pieniä määriä nikotiinia on pienissä pusseissa, ja niiden käyttö on yhtä helppoa kuin perinteisen pussinuuskankin. Suomessa nikotiininuuskasta ovat innostuneet yhtälailla naiset kuin miehetkin, mikä ei ole yhtään ihmeellistä kun huomaa miten paljon eri makuja on tarjolla. Eikä sekään vähennä suosiota, että pussien koot vaihtelevat niin että jokainen löytää omaan suuhunsa sopivan pussikoon.

Suomeen voi tilata alle 4mg nikotiinipitoisuuden sisältäviä nikotiinipusseja täysin laillisesti omaan käyttöön kohtuullisen määrän kuukaudessa. Näiden avulla on helppo vaihtaa tupakointi vähemmän haitalliseen versioon, jossa keuhkosi säästyvät. Jos käyttäisin tavallista nuuskaa, niin vaihtaisin myös näihin ihan vain helppouden takia: netistä niiden tilaaminen onnistuu kätevästi ilman että tarvitsee käydä hakemassa niitä jalkaisin rajan takaa. Nuuskan tuonti ja maahantuonti, on aika turhaa touhua.

Kuten otsikossa jo todettiin, onnistuu nikotiininuuskan tilaaminen netistä nykyisin myös osamaksulla, eli ilman vakuuksia tarjottavalla lainan tyylisellä palvelulla. Suosittelenkin tutustumaan tähän tuotteeseen, etenkin jos tupakoit ja olet vähänkään kiinnostunut omasta terveydestäsi.

Lisää Artikkeleita!

Jos tästä artikkelista oli sinulle hyötyä, niin varmasti pidät myös tulevista artikkeleistamme. Liity RSS feediin tai e-mail -listalle, niin pääset uusiin artikkeleihin käsiksi heti kun ne ilmestyvät.

Tarjoa Olut

Jos pidit artikkelista, niin voit tarjota Petterille oluen klikkaamalla tuoppeja.

Leave a Comment

Previous post: