Kirjoita artikkeli Bloggaajat.comiin

Kirjoita Bloggaajat.comiin

Oletko kiinnostunut artikkeleiden kirjoittamisesta Bloggaajat.comiin?

Otan vastaan mielelläni kirjoituksia muilta bloggaajilta ja webmastereilta, koska ne auttavat tuomaan uusia näkökulmia eri aiheisiin ja hyödyttävät siten muita yhteisön jäseniä.

Mitä sinä hyödyt artikkeleiden kirjoittamisesta?

Kirjoittamalla Bloggaajat.comiin artikkeleita saat esimerkiksi seuraavia hyötyjä oman blogisi tai sivustosi kannalta:

1. Laadukkaita backlinkkejä

Jokaiseen artikkeliin voit sijoittaa kaksi linkkiä omalle saitillesi, jotka auttavat hakukoneoptimoinnissa.

2. Uusia kävijöitä

Artikkelin linkkien kautta uudet kävijät löytävät saittisi.

3. Tunnettavuutta

Kirjoittamalla laadukkaita artikkeleita luot uskottavaa kuvaa itsestäsi muiden surffailijoiden silmissä.

Kriteerit julkaistavien artikkeleiden valinnassa

Haluan pitää Bloggaajat.comin laadukkaana saittina, johon tullessaan lukija tietää mitä on luvassa, joten hyväksyn vain artikkelit jotka täyttävät seuraavat kriteerit:

1. Omasta mielestäni laadukas kirjoitus, joka hyödyttää lukijoita

2. Vähintään 600 sanaa (ei kuitenkaan ylipitkä)

3. Aihealue liittyy bloggaamiseen, internet-markkinointiin, rahan tekemiseen netissä, hakukoneoptimointiin tai sosiaaliseen mediaan (jos aiheesi ei liity suoraan näihin, niin voit ottaa yhteyttä ja kysyä käykö jokin muu aihe)

4. Artikkelia ei ole julkaistu muualla

Jos uskot artikkelisi täyttävän nämä kriteerit, niin rekisteröidy ensin Bloggaajat.comiin ja lähetä sen jälkeen email, jossa kerrot haluavasi kirjoittaa vierailuartikkelin ja ilmoitat millä tunnuksella olet rekisteröitynyt, jotta voin lisätä sinulle kirjoitusoikeudet järjestelmään. Lisää sen jälkeen myös perustiedot itsestäsi WordPressin hallintapaneeliin.

Kirjoitettuasi artikkelin voit lähettää sen arvioitavaksi (Submit for review), jonka jälkeen tarkistan artikkelin ja ilmoitan hyväksynkö sen. Lisään myös itse kuvan artikkeliin.

Jos WordPressin oman hallintapaneelin käyttäminen tuntuu liian hankalalta, mutta haluaisit kuitenkin lähettää loistavan artikkelisi julkaistavaksi, niin voit lähettää sen hätätapauksessa myös suoraan Word-tiedostona emailiini: petteri (at) bloggaajat (piste) com.

Pidän itselläni oikeuden muokata tai olla julkaisematta lähetettyjä artikkeleita, ja kun artikkeli on julkaistu, Bloggaajat.comilla on lupa käyttää artikkelia myöhemmin haluamallaan tavalla. Artikkeli julkaistaan yleensä muutaman päivän sisällä hyväksymisestä, jos jonossa ei ole paljon muita artikkeleita.