You must be logged in to post


Register? | Lost Your Password?

Search Forums:


 


Wildcard Usage:
*    matches any number of characters
%    matches exactly one character

Miksi bloggaat?

UserPost

03:09
10/08/2010


admin

Helsinki

Admin

posts 69

1

Kiinnostaisi tietää, mitkä ovat motiivit erilaisten bloggaajien taustalla. Eli yksinkertaisuudessaan: Mikä saa sinut bloggaamaan?

Omalla kohdallani eteenpäin ajavat seuraavat asiat:

- Bloggaamalla oppii todella paljon uusia asioita, kirjoittamiensa aiheiden lisäksi myös web-designista, html-koodaamisesta ja ihmisistä smile

- Positiivinen palaute kannustaa jatkamaan, ja joskus kokee olevansa hyödyllinen, kun pystyy auttamaan muita ihmisiä edes hieman

- Itseä kiinnostavista aiheista kirjoittaminen on erittäin palkitsevaa jo sinänsä

- Suositun nettisaitin luominen on haaveenani ja se potkii eteenpäin

04:20
10/08/2010


Jyri Väätäinen

Tampere

Member

posts 92

2

Tykkään kirjoittaa ja tuoda ajatukseni esiin

Minua kiinnostaa tilastointiohjelman plärääminen ja saitin kehittäminen

Raha on myösa tärkeä, jotta jaksa blogata eli mainoksia on

Provosointiartikkeleita kirjoitan satunnaisesti ja niillä luon laatukeskustelua, jollaisia ihmiset haluaa lukea

Suositun nettisaitin luominen on kiinnostanut myös, tällä hetkellä kuussa noin 26 000 uniikkia

Kiinnostavista aiheista on mukavaa kirjoittaa

05:45
11/08/2010


Arska

New Member

posts 4

3

Itsellä tärkeää on myös ympäristönsuojelu. Ainakin toivon että oma blogini auttaa myös muita elämään ekologisemmin. Ja varmaan tärkeää on myös se että on itse todella kiinnostunut omasta aiheesta. Ei jaksaisi käyttää satoja tunteja aikaa, jos aihe ei kiinnostaisi.

19:04
09/09/2010


mark4gsus

Member

posts 45

4

Kirjoittaminen on luovaa ja tuottaa tyydytystä. Blogi on vapaa foorumi ajatuksille ja pohdinnoille, se myös rentouttaa.

10:59
20/09/2010


dae

Helsinki

New Member

posts 3

5

Itse olen vielä suht tuore tapaus bloggailun saralla, mutta kipinän aloitukseen sain ystävien blogeista.
Olen seurannut vuosia useita blogeja ja kirjoittanut kuutisen vuotta pienelle kaveripiirille Livejournalia.

Halu kertoa elämästä, kokemuksista ja kirjata ehkä vähän itsellekin muistiin kaikkea elämän varrelta.
Voi sitten vanhempana selailla ja muistella, että mitä kaikkea on tullut koettua.

22:12
25/09/2010


pieru

New Member

posts 1

6

mie,olen nyt tämmönen yksin kertainen lapin ihminenangel (jos ne lappalaiset ovat sitten ihmisiä) ja minä en oikein tiä itsekkään miksi tänne tulin mutta täällä olen ja ehkä kirjoittelenkin jotain ,sitä miksi on ehkä vaikea sanoa mutta sitä on nyt minun vaikea kertoa ehkä ahdistaa ehkä ei ,mikä ahdistaa en tiä,ehkä olen utelias ja haluan oppia Teiltä muilta bloggauksen jalon taidon vai luenko vain muiden blogeja saadakseni jonkilaisen tiedon janon tyydytyksenyes. vai kerronko kaikille että olen köyhä ja haluan rikastuawall

20:43
27/09/2010


anniina

New Member

posts 1

7

Itse en vielä bloggaa, mutta olen ajatellut perustaa oman blogin matkustamisesta. Olen reissannut nyt muutaman vuoden ympäri maailmaa ja nyt tuntuu siltä, että fiiliksiä, kokemuksia ja kuvia olis kiva jakaa muillekin. Mietinnän alla on vielä miten erottua muista ja herättää ajatuksia, niin että blogini kiinnostaisi muitakin kuin omaa äitiä ja isää grin

Mutta bloggaamisen tekniset puolet ei oo vielä ihan hallussa, joten kiva kun löytyi tällainen saitti ja keskustelualue, josta saa hyviä vinkkejä ja voi fiksummilta kysyä tarvittaessa neuvoa!

03:21
28/09/2010


Jyri Väätäinen

Tampere

Member

posts 92

8

Kiitos tervetuloa yhteisöön, vaikken tämän ylläpitäjä olekaan.

20:19
05/10/2010


al

New Member

posts 4

9

Bloggaan siksi, että rakastan kirjoittamista ja asioiden pohtimista. Kun kirjoitan, löydän itsestäni aina uusia puolia ja ajatuksia, jotka ovat pyörineet vain alitajunnassa, jotka eivät ole nousseet pinnalle. Laajennan omaa kuvaa itsestäni bloggaamalla.

Monet käsittelemistäni aiheista kuuluvat ns. henkisen pääoman piiriin, ne ovat havaintoja tästä maailmasta ja ihmisten suhteista toisiinsa yms. Bloggaan lähinnä syvällisistä asioista, joita mietin ja jotka ovat minulle tärkeitä. Teen havaintoja, jotka voivat saada muutkin ihmiset miettimään asioita uusista näkövinkkeleistä. Ideoin ja ehdottelen. Kerron, minkälainen on minun maailmani.

Yksi syy, miksi valitsen viestintätavakseni juuri bloggaamisen on myös se, että bloggaamalla pääsen jakamaan erilaisen nuoren ihmisen maailmaa muille. Monilla on se mielikuva, että kaikki nuoret ovat pinnallisia bilettäjiä tai hiljaisia hissukoita. Meistä löytyy myös paljon kaltaisiani ajattelijoita, jotka saattavat yllättää myös vanhemman väestön ajatusmaailmansa monipuolisuudella (ah, kumpa yksi ystäväni bloggaisikin… hänellä on käsittämättömän laaja käsityskyky tästä maailmasta).

Lähinnä bloggailuni kuitenkin on itsepohdintaa ja itsensä kehittämistä. Ajatusten muotoilemista ja ajattelemista. Asioita, joita näen tärkeiksi ja joista haluan puhua.

12:50
08/10/2010


marika

New Member

posts 2

10

Pidän blogia osana työharjoittelua hevosalan hankkeessa. Aloitin blogin pitämisen omasta aloitteestani, koska hankkeella ei ollut juuri minkäänlaista nettinäkyvyyttä.

Käytän blogia mm. tiedottamiseen hankkeen tuloksista ja järjestettävistä tapahtumista mutta myös sen takia, että blogiin koottu yleisluontoinen tieto jää elämään myös hankkeen päätyttyä. Olen pyrkinyt kokoamaan blogiin sellaista tietoa, mitä on vaikea löytää keskitetysti muilta nettisivuilta.

Kätevintä blogin pitämisessä on sen nopeus ja joustavuus ja tietenkin se, että maksuton blogialusta oli helppo ottaa käyttöön. On myös mielenkiintoista seurata kävijätilastojen kehittymistä. Blogista on ollut myös hyötyä markkinoitaessa hanketta uusille asiakkaille ja se on auttanut välittämään tietoa hevosalan työllistämismahdollisuuksista.

20:57
13/01/2011


digitalyakuza

Member

posts 16

11

Itsekin olen uusi bloggailija. Jo pitkään päässä oli pyörinyt ajatus digitaalisesta kuvataide blogista. Viimeisen kuukauden ajan tämä ajatus pyöri pääni sisällä jatkuvasti – päätin siis ottaa itseäni niskasta kiinni perustaa blogin.

Suurin syy miksi aloitin bloggaamisen on intohimo kuvataidetta kohtaan – halusin myös paikan jossa voin julkaista omia teoksiani. Toivottavasti kykenen blogillani antamaan myös muillekin jotain uutta ja hyödyllistä.

21:45
14/04/2014


jenksas

New Member

posts 2

12

Koirien blogia pidän lähinnä siksi, että on joku paikka jonne ne treeni suoritukset pistän ylös ja muut tärkeät asiat.

Mutta ajatus omasta blogista lähti kauan sitten ensin meinasin, että en halua tuoda niin paljon itseä esille, mutta nykyään blogini perustuu lähes kokonaan sairasteluni ympärille ja siitä kuinka sitä arvailee lääkärit mikä olisi vikana ja kuinka juoksutetaan paikasta toiseen. Olen saanut positiivista palautetta paljon ja blogia on jokunen linkannut listoilleen joissa kerrotaan mitä he seuraa. Tuntuu turhauttavalle avautua aina ystäville kun heilläkin muuta, mutta tuolla kenenkään ei ole pakko lukea jos ei halua, mutta minä saan purettua pahaa mieltäni johonkin ja tätä epätoivoa.


About the Bloggaajat.com Forum

Forum Timezone: Europe/Helsinki

Most Users Ever Online: 64

Currently Online:
1 Guest

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 2
Forums: 13
Topics: 115
Posts: 427

Membership:

There are 2063 Members

There is 1 Admin

Top Posters:

Jyri Väätäinen – 92
mark4gsus – 45
digitalyakuza – 16
Lamppu – 13
Outi – 10
Rolle – 9

Recent New Members: cathrynterpstra, elysemsp2722, tallsky, adgroups, calgarypainters, linneafehon20

Administrators: admin (69 Posts)