You must be logged in to post


Register? | Lost Your Password?

Search Forums:


 


Wildcard Usage:
*    matches any number of characters
%    matches exactly one character

Blogi, kanava vai huvi?

UserPost

19:12
09/09/2010


mark4gsus

Member

posts 45

1

Kanava vai hupi? Miten asennoidut blogiin ja sen menestykseen?

20:38
05/10/2010


al

New Member

posts 4

2

Mulle blogi on kanava välittää mun ajatuksia ja kein itselle jäsennellä niitä. En kuitenkaan odota mitään suurta suosiota tai rynnistystä blogiini, kirjoittelisin sitä, vaikka sitä ei lukisi kukaan. Se on tavallaan itsetutkinnan väline, jonka tilalle kävisi yhtä hyvin päiväkirja tms., mutta jotenkin olen omaksunut bloggaamisen ja toki yritän oman henkisen pääomani lisäksi kasvattaa sitä myös muille tarjoamalla näkökulmia ja jakamalla ajatuksia, jotka voivat olla hieman poikkeaviakin, kuin muiden ajatukset.

18:09
30/01/2011


khonee

New Member

posts 3

3

Post edited 18:10 – 30/01/2011 by khonee


Oma blogini (Puhalluskoe-eläin) on itselle tapa käydä läpi ja jakaa Internetistä löytämiäni asioita. Päivittäin netissä ajankuluksi surffatessa tulee vastaan ilmiöitä, uutisia ja tapahtumia joita jakaa mielellään myös kavereille. Vähän sama kuin linkin jakaminen Facebookissa tai Messengerissä, mutta blogissa asioita voi käsitellä pitemmällä kaavalla ja kirjoittaa ilmiöön tai uutiseen liittyen kokonaisen artikkelin. Tavallaan blogini on siis vähän molempia, sekä julkaisukanava että hupia. http://bloggaajat.com/wp-content/forum-smileys/yes.gif

Puhalluskoe-eläin | Internetin uusimmat, viihdyttävimmät ja tärkeimmät.

08:53
05/05/2011


peekoo

Member

posts 6

4

Minulle blogi on keino tehdä tavoitteiden tavoittelemisesta julkista. "Julkisuus" toimii minulle ikäänkuin "ruoskana" eli en kovin mielelläni poikkea asettamistani tavoitteista. Ruoskana toimiminen myös motivoi noudattamaan niin laihdutus- kuin juoksuohjelmaakin.
Tietysti niiden tavoittelua parantaa blogiin tulevat palautteet ja se, jos omalla esimerkillään saa muitakin blogini asioista innostumaan.

Pelästyin itse aikoinaan niin kovasti "elämättömyyttäni", jotta päätin, että en aio kuolla liian nuorena (vaikka jo keski-ikäinen olenkin). Savuttomuuspäätös olisi pitänyt tehdä monia vuosia aiemmin ennen sairauksien puhkeamista, Toivottavasti toimin varoittavana esimerkkinä muille tupakoitsijoille ja samalla myös kannustavana esimerkkinä siinä mitä lopettamispäätös tekee omalle itsetunnolle ja mitä muita ihania asioita voi sen jälkeen tapahtua ja mitä tavoitteita voi saavuttaa, kun päätöksessään pysyy.

- Hymy on arvokkain syntymälahjamme -
- Jaa sitä Naistenpäivän kunniaksi -blogissani -


About the Bloggaajat.com Forum

Forum Timezone: Europe/Helsinki

Most Users Ever Online: 64

Currently Online:
1 Guest

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 2
Forums: 13
Topics: 115
Posts: 427

Membership:

There are 2071 Members

There is 1 Admin

Top Posters:

Jyri Väätäinen – 92
mark4gsus – 45
digitalyakuza – 16
Lamppu – 13
Outi – 10
Rolle – 9

Recent New Members: kavnannette, amanda9764, jacquettalindber, jeroldheap69, latrice0486, yanirax8948012

Administrators: admin (69 Posts)