Lasten suusta ravintolassa
7 June 2012 | 12:47 pm

Olimme äitini, veljenpoikani ja tyttöystäväni kanssa Popinossa, Hämeenlinnassa (btw. hämeen parhaat pizzat;) ). Kun tulimme sisään olin antanut veljenpojalleni 2 kymmensenttistä jotka löytyivät taskusta. Se vaikutti olleen kiitollinen niistä ja vaali niitä kuin aarteita. Hän on siis 4 vuotta.

No, syötyämme veljenpoika aloitti keskustelun tarjoilijan kanssa:

Lapsi: Katso mitä minulla on *näyttää 10 senttisiä*
Tarjoilija: Oho. Onpas paljon rahaa, mitäs aiot niillä tehdä?
Lapsi: Onko tämä sellainen ravintola jossa on alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka?
Tarjoilija: Onhan tämä joo sellainen ravintola.
Lapsi: *Painaa sormen pöytään* Ottaisin kaiken mitä saan tällä *Näyttää toista kymmensenttistä*
Tarjoilija: Ööö.. hmm. Tuo ei taida ihan riittää jälkiruokaan.
Lapsi: Juurihan sanoit että täällä saa jälkiruokaa.
Tarjoilija: Katsotaanpa mitä voin järjestää :)
Lapsi: Tahdon suklaajäätelöä kiitos!

Lopulta veljenpoikani sitten sai yhden pallon suklaajätskiä ja päivänvarjon kymmenellä sentillä. Täytyy todeta että aikamoinen kauppamies... ;)

Kesäloma piakkoin eikös?
29 May 2012 | 10:01 pm

Kesäloma se vaan häämöttelee kohti vaikka kuinka nopsaan. Huomenna viimeinen koe ja sekin mantsaa, joka aineena on todella helppoa. Käytännössä siis vuosi alkaa olla plakkarissa.

Tässä vaan olen n. kuukauden mietiskellyt että miksi n. 20-50% vastaan tulevista vanhuksista ei ole valoja päällä autossa, tai he jättävät suuntamerkit näyttämättä. Pitkin toukokuuta on syntynyt pelottavia vaaratilanteita ihmisten jättäessä merkit näyttämättä. Pitäisikö oikeasti ihmisten vanhetessa lisätä tarkkaavaisuustestejä ja muita kokeita ajokorttiin liittyen?

Eipä tässä muuta, heitinpähän ajatuksia ilmaan. Nyt oli lyhyempi päivitys. Jatkossa tulee pidempiä!

Illan ajatuksia, Must read ;)
18 April 2012 | 8:30 pm

Ich habe scheisse in mein Lederhosen


Siis oikeasti! Kuka keksi saksan kielen! Huomenna on sanarit ja nyt vihdoin kovalla työllä olen saanut sanat painettua päähäni. ONNEKSI! Mutta nämä sanat!
Die Betreuungsmöglichkeit = Hoitomahdollisuus,
Die wohlstandsgesellschaft = Hyvinvointiyhteiskunta jne. Kuka näitä keksii? Joku saksanmaalla päättää että noniin, kiusataampa Järvisen poikaa oikein kunnolla ja tehdään sekopääsanoja. Onneksi melkein puolet on jo ala-asteelta tuttuja sanoja.

Sitten lisää ajatuksia, olin tossa Pälkäneen tiellä Parolassa, tai siis käännyin sinne, n. 100m päässä pakettiauto lähestyy. Rajoitus on 80km/h. Käännyn eteen, on siis hyvin tilaa, ja kiihdytän vauhdin 75-80km/h. Sitten huomaan peruutuspeilistä, kuinka paku päätti parauttaa tallan pohjaan, ilmeisesti yrittäen pelottaa ''Mopopojasta'' paskat pihalle, no, enpä tollasista pelästy. Ajoin kaistan sivuun ja ajattelin että päästetään kuumakalle turvallisesti ohi jos noin paha on, niin ei! Sehän päätti tulla n. 1 metrin päähän perästäni samaan kaistan reunaan. Eipä mitä, herra alkoi vielä tööttäilemäänkin kaupanpäälle. Mistä näitä ihmisiä oikein tulee? Lopulta pääsin tilanteesta pois ajamalla aivan tien reunaan ja kääntymällä pois tieltä ensimmäisessä mahdollisessa paikassa.

Autokuskit hei, jäitä hattuun.


More News from this Feed See Full Web Site